Kariéra

Hľadáte zamestnanie?

Kariérne možnosti

V spoločnosti WEG Trans, s.r.o. prijímame, trénujeme a udržiavame najlepších logistických a technických odborníkov. Vzdelávanie v našej rodinnej firme berieme vážne a aj preto naši zamestnanci majú možnosť vzdelávať sa vďaka rôznym vzdelávacím programom ktoré ponúkame. 

Koho vlastne hľadáme?

Firma neustále expanduje, potrebujeme silných ľudí, ktorí sa pripoja k nášmu teamu a pomôžu nám vytvoriť etický svet obchodu, pomôžu nám lepšie slúžiť väčšiemu počtu klientov. A ak taký ste, nemusíte sa báť o svoju výplatu.

VIAC AKO

KRAJÍN KTORÉ ZÁSOBUJEME

PRIEMERNE

KM NAJAZD NA ŠOFÉRA

V našej spoločnosti dbáme na každého nášho zamestnanca. Sme rodinný podnik a každý kto u nás začne pracovať sa stáva plnohodnotní člen našej malej rodiny.

Otvorené pracovné miesta

Spoločnosť WEG Trans s.r.o. podnecuje inováciu, ktorá posúva našich zákazníkov a priemysel vpred. Pridaj sa k nám a stať sa súčasťou našej rodinnej firmy,

Aktuálne nemáme žiadne voľne pracovné miesta

PLNÝ STAV

Našou filozofiou je vysoká spoľahlivosť a kvalita služieb, ktoré vedú k maximálnej spokojnosti našich klientov. S našimi zákazníkmi budujeme dlhodobé vzťahy.

KONTAKT

WEG Trans, s.r.o.
Továrenská 772/4
071 01 Michalovce
IČO: 52 514 919
IČ DPH: SK2121077618

+421 951 21 60 70
dispo@wegtrans.eu
WEG Trans s.r.o.

KDE JAZDÍME

LUXEMBOURG BELGIUM BULGARIA HUNGARY CROATIA  MALTA CYPRUS  CZECH REPUBLIC  GERMANY  POLAND DENMARK SERBIA ESTONIA FINLAND AUSTRIA ROMANIA FRANCE UKRAINE GREECE SLOVENIA NETHERLANDS SPAIN SWEDEN LITHUANIA ITALY LATVIA PORTUGAL  SWITZERLAND TURKEY  MONACO  SAN MARINO   SLOVAKIA