O Spoločnosti

NÁŠ MALÝ PRÍBEH

NA PRVOM MIESTE

  • Expresné prepravyZameriavame sa prevažne na expresné prepravy po celej Europe.
  • 100% Poistenie tovaruSpoločnosť má zabezpečené CMR poistenie tovaru vďaka spoločnosti Generali poisťovňa a.s. vďaka ktorej sa naši klienti nemusia báť o svoj tovar.
  • Bezpečnosť & zárukaV našej spoločnosti je bezpečnosť na prvom mieste preto máte u nás záruku že Váš tovar dôjde do cieľa bez poškodenia.

VŽDY NA ČAS V CIELI!

Našou filozofiou je vysoká spoľahlivosť a kvalita služieb, ktoré vedú k maximálnej spokojnosti našich klientov. Budujeme dlhodobé vzťahy s našimi zákazníkmi. 

Či už potrebujete prepraviť kusovú zásielku alebo celé palety, nájdeme najlepšie riešenie, ktoré bude pre vás finančne výhodné.

Ak potrebujete expresne prepraviť zásielku v rámci Európy, obráťte sa na nás. Vaša expresná zásielka bude na mieste určenia vtedy, keď to potrebujete.

Zabezpečujeme tiež prepravu tovaru s predajne. Ak máte veľký alebo tažký tovar ktorý chcete odviesť až k Vám domov, neváhajte sa na nás obrátiť.

HISTÓRIA SPOLOČNOSTI

2018 – 2019

Vznikla spoločnosť WEG Trans s.r.o. ktorá sa začala zaoberať expresnými prepravami po celej Európe.

2020 – 2021

Získava prvých klientov po celej Európe s ktorými udržiava stálu spoluprácu a zabezpečuje expresne dodanie tovaru. 

2021 – TERAZ

Chystá nákup nových plachtových dodávok, ktoré budu realizovať expresné prepravy po celej Európe

VIAC AKO

Realizovaných preprav

VIAC AKO

Spokojných zákaznikov

VIAC AKO

Vlastných vozidiel

VIAC AKO

Vybavených ponuk

WEG TRANS s.r.o. podnecuje inováciu, ktorá posúva našich zákazníkov a našu spoločnosť vpred. Stále hľadáme najlepšie riešenie, aby ste dostali čo najlepšie služby v medzinárodnej preprave.

Chceš sa pridať do rodiny WEG Trans? Možno práve hľadáme teba!

Našou filozofiou je vysoká spoľahlivosť a kvalita služieb, ktoré vedú k maximálnej spokojnosti našich klientov. S našimi zákazníkmi budujeme dlhodobé vzťahy.

KONTAKT

WEG Trans, s.r.o.
Továrenská 772/4
071 01 Michalovce
IČO: 52 514 919
IČ DPH: SK2121077618

+421 948 571 376
dispo@wegtrans.eu
WEG Trans s.r.o.

KDE JAZDÍME

LUXEMBOURG BELGIUM BULGARIA HUNGARY CROATIA  MALTA CYPRUS  CZECH REPUBLIC  GERMANY  POLAND DENMARK SERBIA ESTONIA FINLAND AUSTRIA ROMANIA FRANCE UKRAINE GREECE SLOVENIA NETHERLANDS SPAIN SWEDEN LITHUANIA ITALY LATVIA PORTUGAL  SWITZERLAND TURKEY  MONACO  SAN MARINO   SLOVAKIA